Medewerkers

Iris Koops heeft zowel een HBO, als een universitaire studie afgerond. Na haar WO-studie organisatiepsychologie heeft zij in het bedrijfsleven en bij de semi-overheid gewerkt als adviseur, Hoofd Personeelszaken en coach. Daarna heeft zij enkele jaren een eigen bedrijf gehad op het gebied van personeelszaken en coaching. Rond 2009 besloot ze het roer om te gooien en zich als ervaringsdeskundige volledig in te zetten voor het bekender maken van de impact van narcistische mishandeling, zij richtte in 2013 het Verdwenen Zelf op en schreef twee boeken. Iris geeft al bijna acht jaar leiding aan de organisatie.

Mark Lindeberg heeft een technische achtergrond. Na zijn studie werktuigbouwkunde heeft hij diverse banen gehad in de administratieve sector en in de IT. Daarna is hij twintig jaar zelfstandig systeembeheerder en consultant geweest, tot hij het tijd vond voor een overstap. Als ervaringsdeskundige sloot hij zich in 2014 aan bij Het Verdwenen Zelf. Hij houdt zich binnen de organisatie bezig met de techniek en de administratie, verzorgt de boeken en de workshops en handelt de meeste binnenkomende e-mails af.

Gebi Rodenburg is psycholoog en traumatherapeut en in die hoedanigheid al vijf jaar verbonden aan ons netwerk van professionals. Gebi haar hart gaat uit naar de gevolgen van intieme terreur op kinderen en de veelal ernstige latere gevolgen die opspelen in het stadium van volwassenheid. Sinds kort maakt Gebi ook onderdeel uit van de staf van Het Verdwenen Zelf. Ze zet wekelijks een paar uur in om inhoud te geven aan netwerken en verbinden. Zowel met slachtoffers, maar ook met relevante stakeholders. Doel is om Het Verdwenen Zelf breder op de kaart te zetten en kennis te delen, zodat uiteindelijk nog meer slachtoffers geholpen kunnen worden.

Naast de vaste medewerkers, zijn er een aantal ervaringsdeskundige vrijwilligers betrokken bij het Verdwenen Zelf. Zij voeren diverse taken en activiteiten uit, geven advies, treden namens het Verdwenen Zelf op en ondersteunen de organisatie. Daarnaast zijn er een paar ervaren adviseurs op het terrein van emotionele en psychische mishandeling betrokken bij het Verdwenen Zelf.

Het netwerk dat aan het Verdwenen Zelf verbonden is, bestaat uit rond de 30 psychologen, therapeuten en coaches. Zij behandelen tientallen cliënten per jaar en een deel van hen is daarnaast actief als spreker en trainer voor de organisatie. Voor meer informatie over dit netwerk: zie de pagina Organisatie.