Online training voor professionals: nog enkele plekken beschikbaar!

‘Deze online training heeft voor mij zeker gebracht wat ik zocht: Wat zijn de signalen waar ik op kan letten, zodat ik het eerder herken als er sprake is van emotionele en psychische mishandeling. Daarnaast ook mooie tips en handvatten hoe je het slachtoffer het beste kan begeleiden en nog veel meer’.

Dit schreef een van de deelnemers in haar evaluatie over onze online training voor professionals. Omdat emotionele en psychische mishandeling veel voorkomt is het heel belangrijk dat het wordt herkend en dat slachtoffers afgestemde hulp krijgen. Wij bieden al  jaren een uitgebreide training die professionals inzicht en tools biedt en hier is sinds een jaar ook een online versie van. Er hebben inmiddels al meerdere online trainingen met succes plaatsgevonden.

Op 23 maart vindt weer een training plaats, van 9:00-13:30. Deze training is geaccrediteerd door de SKB en door de landelijke vereniging POH-GGZ.

Hier vind je alle informatie over deze training. Lees hieronder nog enkele reacties van deelnemers:

‘Heldere training en leerzaam om met andere professionals uit te wisselen. Goede afwisseling tussen uitleg inhoud, reflectie en uitwisseling’.

‘Een hele fijne training die goed duidelijk maakt wat voor impact het heeft op het slachtoffer’.

‘Je krijgt goede handvatten om met deze cliënten te werken aan meer autonomie en om te gaan met plegers als je daar mee te maken krijgt. Verder duidelijke powerpoint, fijn dat er af en toe pauzes waren om even de benen te kunnen strekken en aandacht te verleggen. Goed georganiseerd, mijn hartelijke dank!’

‘Een zeer nuttige training, waarin duidelijk wordt wat emotioneel en psychisch misbruik betekent en hoe je hier als hulpverlener alert op kan zijn én hoe je hulp kunt bieden. Zeker geschikt voor professionals in de eerstelijns hulpverlening’.

‘De trainers zijn vakbekwaam en hebben een heel prettige professionele betrokken wijze van brengen. Het contact met medecursisten is waardevol’.

‘Deze training is zeer aanvullend op de kennis die ik al had. Het heeft me tools gegeven hoe ik en mijn collega’s in de toekomst slachtoffers kunnen herkennen en begeleiden’.

‘Ik vond het interessant en leerzaam. Met name het stuk macht/onmacht en welke handvatten aangereikt worden, mooi. Ik denk ook zeker dat er binnen de hulpverlening en het systeem nog veel verbeterd kan worden’.

Kijk hier voor praktische informatie en inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *