Radio-uitzending over psychisch geweld met het Verdwenen Zelf

Aanstaande zaterdag praat de bekende interviewer Coen Verbraak op NPO Radio 1 onder andere met Tako Engelfriet, voorzitter van Stichting het Verdwenen Zelf, over psychisch geweld en de ernstige gevolgen ervan.

In de uitzending zijn ook ervaringsdeskundigen Israël van Dorsten (een van de kinderen van Ruinerwold), journaliste Sasha Haasnoot en lokale politica Sun Yoon van Dijk.

Eerder verschenen er vanuit omroep Human al twee artikelen over psychisch geweld in samenwerking met het Verdwenen Zelf: Er is te weinig oog voor huiselijk geweld in vechtscheidingen en Waar blijft de strafbaarstelling van psychisch geweld?

Het is belangrijk dat psychisch geweld veel meer op de kaart komt in Nederland en mooi dat we als stichting hieraan kunnen bijdragen. Als je ook anderen op deze uitzending wilt wijzen, wil je dan deze blog of onderstaande link van de uitzending delen? Heel graag.

De uitzending van het programma De Publieke Tribune was op zaterdag 29 januari 2022 te beluisteren bij HUMAN op NPO Radio 1.

Luister de aflevering van de De Publieke Tribune over #pyschischgeweld nu via je favoriete podcast-app:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *