Online training professionals goed ontvangen

Omdat emotionele en psychische mishandeling veel voorkomt is het belangrijk dat het wordt herkend en dat slachtoffers afgestemde hulp krijgen. Wij bieden al enkele jaren een uitgebreide training die professionals inzicht en handvatten biedt. Vanochtend heeft de eerste online training voor professionals plaatsgevonden.

Op zowel 7 april (bijna vol!) als 23 april vindt weer een training plaats, als ook op 19 mei. De training is geaccrediteerd door het SKB en door de landelijke vereniging POH-GGZ. Hier vind je alle informatie over deze training.

De eerste reacties op de online training waren heel positief, lees hier enkele reacties van deelnemers:

‘Ervaren trainers met veel kennis. Ik zou deze training zeker aanbevelen aan professionals. Goede handvatten voor het herkennen van patronen en ook hoe je zelf om moet gaan met narcisme en hoe op een professionele wijze met de dynamiek van psychische mishandeling om te gaan’.

‘Ik wist al best wat over het onderwerp, maar doordat het voor mij net vanuit een andere hoek behandeld werd vond ik het toch heel leerzaam. Veel concrete informatie die goed toepasbaar is voor elke professional’.

‘De training is een fijne manier om meer te weten te komen over narcisme en hoe je hier als professional mee om kunt gaan. De boeken van Iris Koops zijn hierbij ook echt een aanrader. Er waren een aantal mooie nieuwe inzichten. Dank daarvoor!’

‘Goeie afwisseling tussen informatie-overdracht en af en toe interactieve momenten. Daardoor bleef het dynamisch. Sterke slides en mooie opbouw, heel duidelijk’.

‘Fijne toegankelijke training die een helder beeld schetst van wat psychische mishandeling is, hoe het te herkennen en hoe ermee om te gaan vanuit verschillende perspectieven (hulpverlener, slachtoffer etc.) Prettige trainers’.

‘Interessante training om meer te weten te komen over het werken met mensen na psychische mishandeling’.

‘Goede training om meer helderheid te verschaffen bij een niet pluis gevoel’.

Klik hier voor inschrijven en praktische informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *