Mathilde Maas Kuper nieuwe voorzitter Stichting Het Verdwenen Zelf

Maandagmiddag, tijdens de tweede netwerkbijeenkomst van dit jaar, werd Mathilde Maas Kuper voorgesteld als nieuwe voorzitter van Stichting Het Verdwenen Zelf aan alle aanwezige netwerkleden. Wij zijn blij met de komst van Mathilde! Met haar jarenlange ervaring als trainer en adviseur, aanpakkersmentaliteit, brede bestuurservaring en fijne persoonlijkheid past Mathilde naadloos in ons team en bij onze toekomstvisie. Daar kwamen de netwerkleden ook snel achter toen Mathilde zichzelf op basis van een ludiek spelelement nader voorstelde en dezelfde werkvorm gebruikte om de visie van de stichting en haar rol daarin verder te duiden. Haar aanstelling kon rekenen op veel enthousiasme onder de aanwezigen.

Tijdens de netwerkdag kregen de aanwezigen bovendien een training van Wianda Hoogakker over de polyvagaaltheorie. Een nuttige sessie waarin niet alleen het theoretisch kader behandeld werd, maar onze netwerkleden ook handvatten kregen en oefeningen deden om de inzichten in te zetten in hun eigen praktijk. De verdiepte kennis over de theorie biedt hen een extra tool om slachtoffers van psychisch geweld te helpen zichzelf te reguleren, bijvoorbeeld bij grote stress.

Wij kijken terug op een waardevolle dag waarin kennis is verrijkt, banden zijn aangehaald en de blik op de toekomst is gericht met de toevoeging van Mathilde aan het team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *