Live training voor jeugd- en gezinsprofessionals op 14 juni 2022!

Omdat psychische mishandeling, oftewel dwingende controle, veel voorkomt is het heel belangrijk dat het wordt herkend en dat slachtoffers afgestemde hulp krijgen. De doelgroep van mensen die hier hulp in zoeken is groot en divers en binnen het werkveld van jeugd & gezin is effectieve herkenning en begeleiding van groot belang. Daarom bieden wij een uitgebreide training die jeugd- en gezinsprofessionals inzicht en handvatten biedt.

Wil je je als professional in dit veld hierin verdiepen? Of ken je iemand die handen en voeten wil geven aan dit belangrijke onderwerp? De eerstvolgende live training voor jeugd- en gezinsprofessionals wordt dinsdag 14 juni aangeboden en er zijn nog enkele plaatsen vrij. Deze training is geaccrediteerd door het SKJ. Hier vind je alle informatie over de training.

Enkele reacties van eerder deelnemende professionals:

‘Deze training is een echte aanrader voor hulpverleners. Voor iedereen die met deze dynamiek te maken heeft een must’.

‘De trainers zijn professioneel, warm en betrokken. Het is fijn om andere hulpverleners te ontmoeten en te horen hoe zij met cliënten werken’.

‘De dag zit goed in elkaar. De afwisseling in theorie en praktijk is heel prettig. Er is veel ruimte voor interactie, waardoor je veel opsteekt. Een helder programma, dat goed bewaakt wordt’.

‘Veel nuttige informatie, interactief, gebaseerd op de praktijk en heel goed in te zetten in ons werkveld. De trainers zijn duidelijk zeer deskundig en ervaren’.

‘Zeer waardevol. Hopelijk komt er steeds meer bekendheid over psychisch geweld in Nederland. Dat iedereen het meer gaat herkennen en zichzelf zo beter uit die gevechtsring kan houden’.

‘Goede uiteenzetting over wat deze vorm van mishandeling inhoudt en wat een slachtoffer meemaakt. Daarna goede handvatten hoe je slachtoffers kunt begeleiden. Veel ruimte om vragen te stellen’.

‘De problematiek wordt belicht vanuit verschillende hoeken, zeer verdiepend. Goede interactie met de groep. De ervaring bij de trainers spat er van af. Heel professioneel en prettig tegelijk’.

‘Het was ontzettend verrijkend om met anderen deze dag bij te wonen. Vanuit allerlei disciplines en invalshoeken werd veel aangereikt en uitgewisseld’.

‘Ondanks dat de materie heel serieus is hebben we in een geweldige sfeer de stof kunnen verwerken. Ik hoop dat veel meer professionals deze workshop gaan volgen en toepassing vinden in hun dagelijks werk’.

Kijk hier voor meer informatie en hoe je je kan inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *