Stichting Het Verdwenen Zelf zoekt nieuwe voorzitter

Het Verdwenen Zelf werd in 2013 opgericht om slachtoffers van psychisch geweld te helpen herstellen. Het afgelopen decennium hebben we via de boeken van Iris Koops, individuele begeleiding door aangesloten psychologen en (online) trainingen duizenden slachtoffers ondersteund bij het (her)vinden van hun eigen kracht en autonomie. Daarnaast hebben we legio professionals getraind om de toxische dynamiek van psychische mishandeling en coercive control te leren herkennen en doorzien en om cliënten vanuit die kennis veilig bij te kunnen staan. Daar zijn we trots op!

Al deze ervaring hebben we  vertaald naar een aangescherpte missie en visie. Omdat de bestuurstermijn van de huidige interim-voorzitter erop zit, zijn wij op zoek naar een vaste voorzitter die er naar uitkijkt om onze ideële doelstelling samen met ons verder invulling te geven.

De ideale kandidaat is een echte teamplayer die zijn of haar rol invult vanuit de filosofie dat de beste resultaten worden geboekt door samen te werken. We zijn op zoek naar iemand die  bestuurlijke ervaring met zich meebrengt, maar niet teveel hangt aan ouderwetse bestuursopvattingen. Het Verdwenen Zelf bestaat uit een klein team van capabele professionals dat het best tot haar recht komt als ieder teamlid de ruimte krijgt om individuele talenten optimaal in te zetten. De voorzitter omarmt deze manier van werken en zet de eigen unieke kwaliteiten in om extra waarde toe te voegen. Tot slot is de toekomstige voorzitter bereid om mee te werken aan de uitvoering van de fondsenwervingsstrategie en deinst hij/zij niet terug voor eventuele publieke (media) optredens die kansen bieden om boodschap van Het Verdwenen Zelf op een doeltreffende manier onder de aandacht te brengen.

Lees de complete vacature hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *