Online training voor jeugd- en gezinsprofessionals op 20 april: nog enkele plekken beschikbaar!

‘Ik vind het een must voor iedere jeugd- en gezinsprofessional om deze training te volgen. Je kunt het volgens mij pas zien, als je het zelf hebt meegemaakt of wanneer je uit deze training de rode vlaggen hebt leren (her)kennen’.

Dit schreef een van de deelnemers in haar evaluatie van de training. Omdat psychische mishandeling oftewel dwingende controle veel voorkomt is het heel belangrijk dat het wordt herkend en dat slachtoffers afgestemde hulp krijgen. De doelgroep van mensen die hier hulp in zoeken is groot en divers en binnen het werkveld van jeugd & gezin is effectieve herkenning en begeleiding van groot belang. Daarom bieden wij een uitgebreide training die jeugd- en gezinsprofessionals inzicht en handvatten biedt.

Volgende week, woensdag 20 april vindt weer een training plaats, van 9:00-15:30. Deze training is geaccrediteerd door het SKJ. Hier vind je alle informatie over de training.

De training wordt door de deelnemers met hoge cijfers gewaardeerd.

Lees hier enkele reacties van deelnemers:

‘Heldere en gestructureerde training. De trainers hebben duidelijk veel kennis van zaken en dat voel je ook’.

‘Veel nieuwe kennis opgedaan en inzichten, leuke afwisseling dat het ook interactief is en we ervaringen kunnen delen’.

‘Bij complexe scheiding beticht de ene ouder de ander vaak van narcisme (en de ander beticht die ouders van borderline). Van deze training geleerd dat ik dit niet als vanzelfsprekend naast mij neer moet leggen. Blijven onderzoek of er een kern van waarheid in zit’.

‘Zeer waardevol. Hopelijk komt er steeds meer bekendheid over psychisch geweld in Nederland. Dat iedereen het meer gaat herkennen en zichzelf zo beter uit die gevechtsring kan houden’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *