Steun het Verdwenen Zelf bij de actie Warm Hart!

Ons bereikte afgelopen week een hartverwarmend initiatief. Een zeer betrokken slachtoffer, Marianne, heeft het Verdwenen Zelf aangemeld voor de actie Warm Hart van de KRO-NCRV. Wil je als professional ook helpen ons aanbod bereikbaar te houden voor slachtoffers die het niet breed hebben? Meer voorlichting aan slachtoffers én deskundigheidsbevordering voor professionals? Breng dan je stem uit!

Marianne schreef dit aan KRO-NCRV: “Vanuit mijn hart draag ik de pas opgerichte Stichting het Verdwenen Zelf voor. Na jaren van studie, improviseren en doorzettingsvermogen, zijn zij een aanknopingspunt voor mensen die het slachtoffer zijn (geworden) van emotionele en psychische mishandeling.” En aan ons mailde ze: “Jullie zijn zo belangrijk bezig, levensreddend!”

Het motiveert ons enorm en we hopen dat deze actie breed weerklank vindt. Wat is de Actie Warm Hart? Zoals op hun website staat:

Actie Warm Hart is een goede doelen actie van KRO-NCRV. Met Actie Warm Hart geeft KRO-NCRV een mooi bedrag aan drie goede doelen. Doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme samenleving, waarin we omkijken naar elkaar. Leden van KRO-NCRV kunnen een goed doel aandragen en daarmee kans maken op een donatie van € 10.000, € 5.000 of € 2.500 voor het goede doel.

Steun het Verdwenen Zelf bij de Actie Warm Hart! Doe dat door hier te klikken op de speciale actiepagina van het Verdwenen Zelf. Klik vervolgens op de knop ‘Stem op dit doel’ en vul je naam en e-mailadres in. Daarna ontvang je een e-mail met een link om je stem te bevestigen. Je kan stemmen tussen 10 september en 14 november 2020. De jurering en prijsuitreiking is op 12 december 2020.

Alle hulp is welkom: stuur dit bericht door aan vrienden, collega’s, sympathisanten en bekenden of deel het op Facebook en LinkedIn.

Stichting het Verdwenen Zelf financieel ondersteunen? Dat kan! Geef een donatie aan Stichting Het Verdwenen Zelf, o.v.v. donatie of gift, op bankrekeningnummer: NL 65 INGB  0009 3968 89.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *