‘Onmisbare training voor goed beeld en handvatten omtrent psychisch geweld’

‘Hele nuttige training waar je niet alleen nieuwe inzichten door krijgt, maar ook concrete handvatten over hoe te handelen’. Dit schreef een van de deelnemers in haar evaluatie van onze online training voor professionals.

Omdat emotionele en psychische mishandeling veel voorkomt is het belangrijk dat het wordt herkend en dat slachtoffers afgestemde hulp krijgen. Wij bieden al enkele jaren een uitgebreide training die professionals inzicht en handvatten biedt en hier is sinds een half jaar ook een online versie van. Er hebben inmiddels al een aantal online trainingen voor professionals met succes plaatsgevonden.

Op 27 oktober vindt weer een training plaats, van 9:00-13:30. Kun je die dag niet, dan kan je 24 november deelnemen. Deze training is geaccrediteerd door de SKB en door de landelijke vereniging POH-GGZHier vind je alle informatie over deze training.

De reacties op de online training zijn positief, lees hier enkele reacties van deelnemers:

Duidelijke en overzichtelijke training, prettige trainers. Zeer interessant en op de praktijk gebaseerd.

Ik zou iedere hulpverlener deze workshop aanraden. Al zou het alleen maar zijn om narcistisch misbruik te herkennen.

Heel afwisselend, inhoudelijk goed en nuttig, fijn om ook in kleine groepjes met elkaar te praten, goede afstemming op de doelgroep. Het boek van Iris Koops dat wordt bijgeleverd is ook heel helpend en ondersteunend.

Deskundige trainers, in prettig tempo veel lesstof aangereikt, aangevuld met uitgebreid en toegankelijk lesboek. Ik vond dit een heel goede training.

Fijne trainers met zinvolle informatie en tijd voor reflectie. Stof om mee te nemen om vanuit een autonome rol te handelen.

Hele bijzondere, inspirerende en interessante training. Echt een toevoeging aan mijn ontwikkeling als therapeut. Onmisbare training om eindelijk eens een goed beeld en handvatten te krijgen rondom narcisme, huiselijk geweld en jouw rol als therapeut hierin. Echt een aanrader!

Duidelijk en gestructureerd zonder star te worden. Ruimte voor eigen ervaringen in relatie tot het onderwerp waardoor ik reflectief, in een lerende houding werd aangezet.

Kijk hier voor praktische informatie en inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *