Online training psychisch geweld voor professionals: nog enkele plekken beschikbaar!

‘Ik heb de training als zeer verhelderend ervaren. De training geeft veel inzicht in de complexe dynamiek die er heerst en waar hulpverleners mee moeten dealen’. Dit schreef een van de deelnemers in haar evaluatie.

Omdat emotionele en psychische mishandeling veel voorkomt is het  belangrijk dat het wordt herkend en dat slachtoffers afgestemde hulp krijgen. Wij bieden al enkele jaren een uitgebreide training die professionals inzicht en handvatten biedt en hier is sinds een half jaar ook een online versie van. Er hebben inmiddels al een aantal online trainingen voor professionals met succes plaatsgevonden.

Op 24 november vindt weer een training plaats, van 9:00-13:30. Deze training is geaccrediteerd door de SKB en door de landelijke vereniging POH-GGZHier vind je alle informatie over deze training.

Lees hier enkele reacties van deelnemers:

‘Fijne toegankelijke training die een helder beeld schetst van wat psychische mishandeling is, hoe het te herkennen en hoe ermee om te gaan vanuit verschillende perspectieven (hulpverlener, slachtoffer etc.) Prettige trainers’.

‘Dankjewel, ik heb er heel veel aan gehad! Het was een goede toetssteen voor mijn eigen manier van werken’.

‘Ik vond het interessant en leerzaam. Met name het stuk macht/onmacht en welke handvatten aangereikt worden, mooi. Ik denk ook zeker dat er binnen de hulpverlening en het systeem nog veel verbeterd kan worden’.

‘Een heldere opbouw, heel goed gebracht. Ik denk dat ik veel wijzer ben geworden, ik ben aangezet. Er is een heleboel om over na te denken’.

‘Tijdens de training zijn er een aantal puzzelstukjes op zijn plek gevallen in contact met een aantal patiënten. Mijn doel om beter te kunnen signaleren en wat belangrijk is in het contact met een slachtoffer zijn beiden besproken en zullen mij in mijn werk helpen’.

‘Ik zou hem zeker aanbevelen, evenals de documentaire op de site. Het is een onderbelicht onderwerp wat vaker voorkomt dan we denken’.

Kijk hier voor praktische informatie en inschrijven.

3 gedachten aan “Online training psychisch geweld voor professionals: nog enkele plekken beschikbaar!”

  1. Goedemiddag,
    Is deze training nog op een ander moment te volgen?
    Met vriendelijke groet,

    Esther Metz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *